ONLINE GROEPSLESSEN

Helemaal thuis-werk approved: onze nieuwe online groepslessen. Doe mee met deze 15 of 30 minuten durende lessen tijdens je lunch break, of wanneer de kinderen op bed liggen. Check onderaan deze pagina het rooster.


Aanmelden Gratis Proefles

Een keertje gratis proberen? Vraag via de button hieronder een proefles aan voor een les naar keuze. Eerst meer info ontvangen? Stuur dan ook even een appje via deze knop!

of email naar info@imbitiousfitness.nl

Booty Resistance Bands: ideaal voor home workouts

Booty Resistance Bands
€ 22,00 vanaf € 18,00 1


Jacqueline (44) zegt:

Als mommy van vier kinderen is het vaak moeilijk om de tijd te vinden om te gaan sporten. Zeker nu met de Lockdown. Tot ik I’mbitious fitness ontdekte. Een fijn, lief en gemotiveerd team dat de lessen online geven. Tijdens de training blijven ze je stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Dat stukje persoonlijke aandacht is heel fijn, zo geef ik minder snel op. Zonder sportschool toch resultaat! Het perfecte alternatief voor nu maar ook voor straks als ik een keer niet naar de sportschool kan.


Kirsten (32) zegt:

I’mbitious fitness weet mij via de online lessen te motiveren om te blijven sporten in deze lockdown. Zo laat Kaylee mij zweten met haar full body workout en Stephen schreeuwt mij door de HIIT kickboxing training heen. Hun enthousiasme tijdens de lessen helpt mij om door te zetten. Heerlijk om op deze manier in beweging te blijven tijdens de lockdown en ondanks de afstand voelt het heel persoonlijk. I’mbitious fitness haalt het beste in mij naar boven!


Diana (56) zegt:

 

Altijd lekker sporten bij I'MBITIOUS. Dankzij I'MBITIOUS 50 plus and fabulous!


rooster

 

Tijdstip Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

fasted workout

11:00 - 12:30 uur 

          Surprise les*  Peachy Booty

fasted workout

12:00 - 12:30 uur 

HIIT Boxing

      Peachy Booty    

Terugkijkles

Hele dag

   

Peachy Booty

(terugkijken)

HIIT Boxing

(terugkijken)

   

Peachy Booty

(terugkijken)

*De surprise les is afwisselend  Burn & Bands, Full Body en Death By Abs.