ONLINE GROEPSLESsen

Helemaal thuis-werk/social distancing approved: onze nieuwe online groepslessen. Doe mee met deze 15 of 30 minuten durende lessen tijdens je lunch break, of wanneer de kinderen op bed liggen. Check onderaan deze pagina het rooster.

Na aankoop maak je direct een account aan voor de gratis app. Heb je al een account via een andere club? Dan kun je rechtsboven bij de beginpagina switchen naar I'MBITIOUS Fitness. Je reserveert je les via het kopje 'Groepslessen'.

 

rittenkaart live lessen

De rittenkaart is 2 maanden geldig en te gebruiken voor alle I'MBITIOUS Fitness Online Groepslessen. Na aankoop kun je direct een gratis account aanmaken om je lessen te reserveren in de app.


Aanmelden Gratis Proefles

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je binnen 24 uur de link voor de les die je wil volgen in je mail. Zorg dat je Zoom geïnstalleerd hebt en klik voor aanvang van de les op de link.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Booty Resistance Bands: ideaal voor home workouts (uitverkocht)

Booty Resistance Bands
vanaf € 16,99 1


Jacqueline (44) zegt:

Als mommy van vier kinderen is het vaak moeilijk om de tijd te vinden om te gaan sporten. Zeker nu met de Lockdown. Tot ik I’mbitious fitness ontdekte. Een fijn, lief en gemotiveerd team dat de lessen online geven. Tijdens de training blijven ze je stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Dat stukje persoonlijke aandacht is heel fijn, zo geef ik minder snel op. Zonder sportschool toch resultaat! Het perfecte alternatief voor nu maar ook voor straks als ik een keer niet naar de sportschool kan.


Kirsten (32) zegt:

I’mbitious fitness weet mij via de online lessen te motiveren om te blijven sporten in deze lockdown. Zo laat Kaylee mij zweten met haar full body workout en Stephen schreeuwt mij door de HIIT kickboxing training heen. Hun enthousiasme tijdens de lessen helpt mij om door te zetten. Heerlijk om op deze manier in beweging te blijven tijdens de lockdown en ondanks de afstand voelt het heel persoonlijk. I’mbitious fitness haalt het beste in mij naar boven!


Diana (56) zegt:

 

Altijd lekker sporten bij I'MBITIOUS. Dankzij I'MBITIOUS 50 plus and fabulous!


rooster

Tijdstip Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
11:00-11:30 uur           HIIT Boxing
15 min burn 11:40-11:55 uur           Core burn
lunch workout 12:00-12:30 uur  Full Body HIIT Boxing Booty HIIT Boxing  Booty  
15 min burn 12:40-12:55 uur Core burn Core burn Core burn Core burn    
19:30-20:00 uur Booty HIIT Boxing Full Body HIIT Boxing    
15 min burn 20:10-20:25 uur Core burn Core burn Core burn Core burn