Fit worden met je trainer op zak

Wij willen iedereen die geen tijd voor/geen zin in/geen idee van fitness heeft helpen zijn of haar doel te bereiken. Want je hebt het ambitieuze doel om je fitter te voelen en beter in je vel te zitten, maar waar begin je?

Met onze online workouts en coaching helpen wij jou naar jouw doel. Of je nou wil afvallen, spieren wil opbouwen of gewoon fitter en lekkerder in je vel wil zitten. We bieden live Zoom groepslessen die je vanuit huis kunt volgen, trainingsschema's voor in de gym (met uitleg video's) en de lekkerste voedingsschema's.


Body Recomp Coaching

Een uitgebreid en gevarieerd voedingsschema op maat, workouts die je helpen naar jouw persoonlijke doel en een wekelijkse Zoom meeting met jouw coach voor die stok achter de deur: dat is I'MBITIOUS Online Fitness Coaching.

 

Wat kun je verwachten? In 6 weken...

✓ gemiddeld 3% vet verliezen

✓ tot wel 2,5 kg spiermassa erbij

✓ fit, strak en bovenal: meer zelfverzekerdheid

✓ een blauwdruk voor ná de 6 weken, zodat je weet wat je moet doen om progressie te blijven boeken

Live Zoom lessen

Elke dag van de week geven wij live Zoom groepslessen. Deze duren maximaal 30 minuten en laten je gegarandeerd zwetend achter. Je hebt geen (of minimaal) materiaal nodig en de workouts zijn onder begeleiding van ervaren Personal Trainers, die in de gaten houden of je de oefening juist uitvoert of eventueel een alternatief voor je hebben.

 

Je wordt tijdens de lessen NIET opgenomen. Voel je je alsnog niet comfortabel om je camera aan te zetten? Geen zorgen, je mag hem natuurlijk gewoon uit laten.