LET OP: NU NIET BESCHIKBAAR

Vet verliezen en spieren opbouwen

Wil jij vet omzetten in spieren? Een snelle Google search leert je al snel dat dit helaas niet mogelijk is. Bij vetverlies haalt je lichaam energie uit je opgeslagen vetreserves als het niet voldoende energie kan halen uit eten, terwijl bij spieropbouw je lichaam eiwitten (proteïne) afbreekt en weer opbouwt tot spieren. Compleet verschillende processen dus, die weinig met elkaar te maken hebben. Maar in plaats van je met dit teleurstellende antwoord achter te laten, geven wij je een alternatief: minder vet, meer spieren.

 

Hé, dat komt eigenlijk op hetzelfde neer! Enne, dat is dus wél mogelijk. Je kunt namelijk tegelijkertijd vet verliezen en spieren opbouwen. Hoewel de processen niet hetzelfde zijn, kunnen ze wel naast elkaar plaatsvinden. Deze term heet in de fitnesswereld body recomposition, maar staat ook wel bekend als shape & tone of body sculpting.

Buikvet omzetten in spieren

Herken jij dit?...

 

Als iemand jou vraagt wat je fitnessdoel is, weet je niet zo goed of je nou wil afvallen om van dat laatste vetrandje rond je buik af te komen, of dat je toch meer ronde vormen of een gespierder fysiek wil.

 

De oplossing? Body recomposition. Hiermee wordt bedoelt dat je meer spiermassa kweekt, terwijl je je vetpercentage omlaag brengt. Hoewel je er dus biologisch gezien niet ervoor kunt zorgen dat je vet omzet in spieren, kun je wel (buik)vet kwijtraken en spieren opbouwen. Het resultaat? Een strak uiterlijk, een plattere buik, meer spierdefinitie en het belangrijkst: een fit en gezond gevoel.

 

Om dit voor elkaar te krijgen wil je je voeding en training zo indelen, dat je lichaam haast geen andere keus heeft dan vet te verliezen en tegelijk spieren op te bouwen. Dit vraagt om een nauwkeurige berekening van calorieën, voldoende proteïne en een goed getimede trainingsprikkel.

In 6 weken:

 

✓ Gemiddeld 3% vetverlies

 

✓ Tot wel 2,5 kg spieropbouw

Body Recomp Coaching

 

Tijdens ons 6-weken Body Recomp Coaching traject bouw je spiermassa op en verlies je vet. We gaan aan de slag met trainingsprogramma's voor in de sportschool of thuis en je ontvangt een uitgebreid voedingsschema op maat. Het resultaat? Gemiddeld 3% vetverlies en tot wel 2,5 kg spieropbouw in slechts 6 weken. Ready to look the fittest of your life?

 

Na betaling ontvang je een mail met daarin de link naar onze app. Maak een account aan en vul het intake formulier in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op voor je eerste meeting.

€ 197,00

€ 148,00

6 weken online fitness coaching

Wat kun je verwachten?

 

✓ Trainingsschema's voor in de sportschool of thuis (als je thuis sport heb je in ieder geval een set gewichten van 5-7 kg nodig)

 

✓ Gevarieerde en lekkere voedingsschema's op maat

 

✓ Elke week een Zoom coaching call om je progressie door te spreken en aanpassingen door te voeren

 

✓ Na 6 weken ontvang je een follow-up programma waarmee je zelf aan de slag kunt om progressie te blijven boeken

 

✓ Zowel geschikt voor een plattere buik en rondere billen/benen, als voor gespierdere armen/bovenlichaam: your choice!

Grotere billen en een strakke buik

Ronde, grotere bilspieren zijn helemaal in. En wij zijn fan! In tegenstelling tot sommige body-hypes die vroeger rondgingen (hallo thigh gaps en mega bewbs) kun je namelijk op een gezonde(!) manier toewerken naar dit doel, zonder gevaarlijke operaties of jezelf uit te hongeren. Sterker nog: als je je bilspieren wil ontwikkelen, is het belangrijk dat je voldoende eet. Je spieren hebben immers bouwstoffen nodig om te groeien. Maar, je wil waarschijnlijk niet dat je buikvet op gaat slaan. Sterker nog: we horen van onze klanten vaak dat het doel is om niet alleen de benen en billen te ontwikkelen, maar tegelijk ook de buik platter en strakker te krijgen. And that's where body recomposition comes in.

Gespierder worden

We gaan even generaliseren op basis van onze ervaring in de praktijk: vrouwen willen vaak werken aan hun been- en bilspieren, terwijl mannen graag een gespierder bovenlichaam en sterkere armen willen. Ja, er zit hier nog van alles tussenin en ieders doel is persoonlijk. Maar ben jij een man (of een vrouw/anders) en heb je niet het doel om grotere billen te trainen? Dan kun je je waarschijnlijk niet herkennen in de voorgaande alinea. Geen zorgen, welke spiergroep jij ook wil ontwikkelen: body recomposition is voor jou. Zolang het je doel is om meer spierdefinitie te krijgen en je vetpercentage te verlagen, kunnen we je helpen met onze Body Recomp Coaching.


Start met 6 weken Body Recomp Coaching

Body Recomp Coaching
€ 197,00 € 148,00 1


Download hier de algemene voorwaarden.