Boxing Bootcamp In Soest

Boksen is dé ideale manier om vet te verbranden, je uithoudingsvermogen omhoog te schroeven en zelfvertrouwen te kweken. Combineer dit met de welbekende bootcamp trainingen en je hebt een workout die je laat zweten - met een lach op je gezicht!

 

Eerste les is gratis

Wil je een keertje proberen of de Boxing Bootcamp iets voor je is? Meld je aan via onderstaand formulier.

 

Elke maandag en woensdag om 19:00 uur

De Boxing Bootcamp duurt een half uur. Tijdens dit half uur ga je non-stop knallen. Een betere uitlaatklep na een dag thuis werken, studeren of voor anderen zorgen bestaat er niet!

 

Je hebt geen boksspullen nodig

Heb je thuis bokshandschoenen of wraps? Neem ze mee! Maar ook als je geen boksspullen hebt, hebben wij ze voor je te leen. Het enige wat je verder mee hoeft te nemen is een handdoekje en een flesje water.

 

Samen met een vriend(in) meedoen? Dat kan! Zorg dat jullie je allebei apart aanmelden voor een proefles via het onderstaande formulier.

 

Prijzen

5-rittenkaart (6 weken geldig) €25
losse les €7,50

Meld je aan voor een gratis proefles

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Download
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden I'MBITIOUS Fitness.
Adobe Acrobat document 270.4 KB

FAQ

Q: Hoe werkt het als de sportscholen weer open gaan?

 

A: Wanneer de sportscholen openen, zullen wij onze trainingen hervatten bij Basic-Fit Soest. Ben je daar lid? Mooi! Dan kunnen we je pakket vervolgen bij Basic-Fit. Wil je geen lid worden van Basic-Fit, of sport je al bij een andere sportschool? Dan maken we je pakket gewoon af in de buitenlucht.