PERSONAL TRAINING


Klaar om je doelen te bereiken? Meld je nu aan voor exclusieve Personal Training bij I'MBITIOUS Fitness. Wat jouw doel ook is, door middel van een op maat gemaakt plan en een trainer die perfect bij jou past, helpen we je op weg.

 

We bieden één-op-één training en hebben de keuze uit een uitgebreid aantal ervaren trainers, met elk een eigen specialisatie. We volgen een specifieke periodiseringsmethode, waarbij we elke periode toewerken naar een nieuw sub-doel om je te helpen jouw ultieme resultaat te bereiken. Ben je klaar voor échte progressie?

 

Neem contact op of meld je gelijk aan. Ambition gets you started. We keep you going.


 

Benieuwd of we bij jou in de buurt Personal Training geven? Check hier onze locaties

 

Gelijk door naar de pakketten en prijzen? Die vind je via de button hieronder

 

Liever vanuit je eigen huis lessen volgen? Neem een kijkje bij onze live groepslessen

Ambition made you do it

Onze trainers hebben kennis van allerlei trainingsvormen, maar hebben ook allemaal een unieke specialisatie. Wat jouw doel ook is, wij hebben de perfecte PT-match! Check hieronder een aantal van onze specialiteiten.


HIIT BOksen

Deze high intensity bokssessie laat je gegarandeerd bezweet achter! Je werkt aan techniek, coördinatie en vetverlies. Zeg gedag tegen dagelijkse stress en hallo tegen een strak en gezond lichaam!


Booty en abs

Goed ontwikkelde bil- en buikspieren zijn essentieel om blessures te voorkomen. Onwijs goed voor je gezondheid dus! Enne, wat is er nou sexier dan een perky booty en gedefinieerde, strakke buik?


Techniek

Een goede techniek is essentieel in de gym. Met de juiste oefeningen schiet je metabolisme omhoog, word je sterker én zie je er fit en toned uit. Haal echt alles uit je training met deze PT-sessies.