Thuis Trainen En Alsnog Je Spieren Laten Groeien?
02. februari 2021
Voorlopig kunnen we nog even niet naar de gym. Thuis trainen is inmiddels de normale gang van zaken, maar je hebt natuurlijk niet de toegang tot alle gewichten en apparaten die je in de sportschool wel hebt. Dus hoe zorg je ervoor dat je ook tijdens je home workouts je spieren behoudt, of zelfs laat groeien? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Vet Verliezen: Deze 5 Fouten Maak Je Onbewust
26. januari 2021
Vet verliezen, de theorie lijkt zo makkelijk... Meer bewegen, gezonder eten en dan ben je al een flink eind op weg. Maar waarom blijkt het in de praktijk dan zo veel lastiger om die kilo's eraf te krijgen - en te houden? Je laat de zak chips dicht, gaat drie keer per week naar de sportschool en drinkt bijna geen alcohol meer, maar tóch verlies je geen gewicht. Dan is de kans groot dat je onbewust de volgende vijf fouten maakt. In welke herken jij jezelf?

Corona en Sporten: Zo Blijven Personal Trainers Tijdens Lockdown In Shape
19. januari 2021
Waar ons vorige artikel nog enthousiast vermeldde dat de sportscholen weer open waren, is dat inmiddels wel weer anders. De lockdown heeft invloed op de sociale contacten, op de economie én op onze gains. Om ervoor te zorgen dat je je aan alle maatregelen houdt voor Corona en sporten en je fitnessdoelen behalen toch mogelijk blijven, hebben we hieronder uitgezet wat onze Personal Trainers deze periode doen om in shape te blijven.

02. juli 2020
De sportscholen zijn weer open! Na 105 (!) dagen zonder de gym, kunnen we wel stellen dat het fijn voelt om weer aan het ijzer te hangen. Het dichtgaan van de sportscholen was natuurlijk nodig voor de volksgezondheid, maar stiekem waren we toch een beetje verdrietig toen het eerste 'gesloten' bordje op de deur geplakt werd. Zeker wanneer je nét zo lekker in je ritme zat, kan deze noodgedwongen pauze even vervelend voelen. Nu moet je immers helemaal weer vanaf nul beginnen... Of ehh, zit er mi...