What The IF Challenge wachtlijst

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Over de what the IF Challenge

Staat jouw fitnessjourney voor jou gelijk aan constant honger hebben, een beetje aanprutsen in de sportschool, en na twee weken alweer opgeven? Heb je het gevoel dat het anders kan, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

 

Als je je huis laat verbouwen, huur je een aannemer in. Als er een lampje brand in je dashboard, breng je je auto naar de garage. Niet omdat je het zelf nooit zou kunnen, maar omdat er jaren opleiding en ervaring aan vooraf gaan om de job zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Jij hebt het druk genoeg met andere dingen, met jouw eigen specialiteiten, hobby's en de mensen om wie je geeft.

 

Waarom lijkt het dan alsof je het, zodra het om fitness gaat, allemaal zelf uitgevogeld moet hebben? Je sluit een sportschool abonnement af, om vervolgens compleet in het diepe gegooid te worden. Loop elke willekeurige boekenwinkel in, en je ziet honderden dieet- en lifestyle boeken die je allemaal iets anders vertellen. Welke workout moet je combineren met welke voeding om jouw doel te behalen? En welke van de duizenden Google resultaten moet je opvolgen, zonder er een hele studie van te hoeven maken? Je zou er bijna duizelig van worden. 

 

Met de What The IF Challenge nemen wij dit werk voor je uit handen. Laat onze Head Trainers zich focussen op hun expertise, zodat jij je volledig kan richten op die van jou. We vertellen je precies hoe je home workouts en intermittent fasting toe kunt passen voor blijvend resultaat, op een manier die perfect in jouw schema past. Het enige wat jij hoeft te doen, is op komen dagen.

 

DIT KAN INTERMITTENT FASTING VOOR JOU BETEKENEN

 

Bij I'MBITIOUS Fitness passen we intermittent fasting al jaren toe, met veel succes. Kort samengevat houdt intermittent fasting in dat je een x-aantal uur per dag eet, en een x-aantal uur vast. Dit klinkt heftiger dan het is, zonder dat je het doorhebt volg je namelijk al een vorm van intermittent fasting: je vast tijdens je slaap. En dat is helemaal niet lastig, toch? Met de What The IF methode leren we je simpelweg hoe je deze periode van vasten uit kan breiden, zodat je een nieuwe levensstijl ontwikkelt om je doelen te behalen. Eentje die je daadwerkelijk vol kunt houden!

 

Intermittent fasting:

  • zorgt voor een verzadigd gevoel - en minder behoefte aan late night snacks
  • geeft je meer focus en concentratie in je dagelijks leven - multitasken made easy
  • draagt positief bij aan het herstelproces van cellen in je lichaam forever young!
  • zorgt voor een betere insulinegevoeligheid - technisch verhaal kort: dit betekent minder vetopslag rond de buik

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 

De What The IF challenge bestaat uit eenvoudig te volgen voedingsschema's met lekkere (en snelle!) recepten, korte en uitdagende workouts van maximaal 30-40 minuten en een motiverende community voor die extra stok achter de deur. Je wordt bovendien begeleid door de I'MBITIOUS Head Trainers zodat je zeker weet dat je on track blijft en de juiste acties onderneemt om jouw doel te bereiken.

 

Download hier de algemene voorwaarden